Laser ontharen Rotterdam

Laser ontharen Rotterdam

Laser ontharen Rotterdam

Zodra de zon meer gaat schijnen en de temperaturen oplopen wordt het tijd om onze mooiste jurkjes en rokjes uit de kast te halen. Veel vrouwen vullen hun zomergarderobe maar al te graag aan met nieuwe mooie jurkjes, hemdjes en rokjes. Maar wanneer je deze kledingstukken draagt, wil je natuurlijk wel gladde benen en oksels hebben. Toch is dit niet voor iedereen zo vanzelfsprekend. Zo zijn er vrouwen, maar ook mannen, die last hebben van overbeharing. Dit kan erg vervelend zijn, met name in de zomer wanneer we kledingstukken dragen die de benen en oksels niet bedekken. De oplossing? Laser ontharen in Rotterdam.

Over laser ontharen

Wat is laser ontharen? Het is een zeer effectieve methode om haartjes te verwijderen. Voor veel mensen is het de ideale oplossing tegen ongewenste haargroei. Het grootste gedeelte van de haargroei zal uitgeschakeld zijn na een laserbehandeling. Hierdoor hoef je nooit meer te scheren, epileren, harsen of waxen. En dat is fijn, want deze methoden brengen vele nadelen met zich mee, waaronder het feit dat de haartjes binnen de kortste keren weer terug groeien. Bij laser ontharen is dit niet het geval. De laserstraal verwijdert het haarzakje, waardoor toekomstige haargroei wordt gestopt.

Waarom laser ontharen

Er zijn tegenwoordig diverse manieren om ongewenste haartjes op je benen, oksels, armen of in je gezicht te verwijderen. Denk hierbij aan scheren, epileren, harsen en waxen. Veel vrouwen en mannen gebruiken een scheermesje en scheergel om bijvoorbeeld hun benen of oksels te scheren. Een groot nadeel van scheren is echter dat de haartjes al zeer snel weer terug zullen groeien, waardoor je minstens 1 à 2 keer per week zult moeten scheren. Wanneer je epileert, zullen de haartjes langer weg blijven, maar epileren is echter wel pijnlijker. Daarom kun je het beste kiezen voor laser ontharen. Dit is een snelle, veilige en effectieve manier om ongewenste haargroei te stoppen.

Alle voordelen op een rijtje

Laser ontharen brengt enkele belangrijke voordelen met zich mee. Ten eerste is het resultaat veel langduriger dan het resultaat van scheren of epileren. Het is de investering dus meer dan waard. Het behandelde gebied, bijvoorbeeld je benen of oksels, blijft jarenlang glad. Je hoeft dus niet meer te scheren of epileren. Bovendien is laser ontharen voor vrijwel alle lichaamsdelen geschikt en ook voor alle huid- en haartypes. Daarnaast is een laserbehandeling geheel pijnloos. Je voelt alleen enige warmte op je huid, maar dit kun je vergelijken met een elastiekje om je pols. Tot slot is laser ontharen zeer veilig en zal het geen schade toebrengen aan je huid.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *