Wat doet een kroeshaar kapper in Rotterdam?

Wat doet een kroeshaar kapper in Rotterdam?

Kroeshaar kapper Rotterdam

Tasha’s Hairsalon is gespecialiseerd op het gebied van kroeshaar. Kapsalons als deze hebben jarenlange ervaring met het knippen, stylen, weaven en twisten van kroezend haar. Waar andere kappers alleen ervaring hebben met haar dat van nature stijl is of een lichte slag heeft, is een kroeshaar kapper in Rotterdam gespecialiseerd in het knippen van extreem krullend of kroezend haar. Kappers van een kapsalon als Tasha’s Hairsalon weten dat kroeshaar een unieke kniptechniek vereist die niet in alle kapperszaken wordt toegepast. Daarnaast vergt het behandelen van deze haarstructuur ander materiaal, dat tevens niet beschikbaar is in alle kapperszaken. Om er zeker van te zijn dat je met een prachtige bos haar de kapsalon uit loopt, is het van belang om naar een kroeshaar kapper als Tasha’s Hairsalon te gaan.

 

Behandelingen van een kroeshaar kapper in Rotterdam?

Naast het knippen, stylen en föhnen van het haar, voert een kroes haar kapper als Tasha’s Hairsalon enkele andere behandelingen uit. Een van die behandelingen is het twisten van het haar. Bij deze vlechttechniek wordt het haar gedraaid waardoor plukken haar aan elkaar vastgemaakt worden. Twisten is vooral goed toepasbaar op dik haar en zorgt ervoor dat je haar niet in de klit raakt en het daarnaast ook beter gehydrateerd wordt. Twisten neemt wel enige tijd in beslag, dus zorg dat je daar rekening mee houdt als je een afspraak hebt gemaakt bij een kroeshaar kapper in Rotterdam. Daarnaast biedt een kapsalon zoals Tasha’s Hairsalon behandelingen aan die de structuur van de krul veranderen. Bij een curly-behandeling worden de krullen vergroot en bij relaxen vindt een ontkroezing van het kapsel plaats. Daarnaast is het ook mogelijk om een weave te laten plaatsen, waarbij er haar op je eigen haar wordt genaaid en geplakt. Tot slot bieden kroeshaar kappers in Rotterdam ook andere behandelingen aan, zoals het epileren van de wenkbrauwen of het bijwerken van de contouren. Een vitaminebehandeling, waarbij er gebruik wordt gemaakt van een deep conditioner en olie, is ook mogelijk. Voor elk wat wils!

 

Afspraak maken bij een kroeshaar kapper in Rotterdam

Is jouw bos krullen toe aan een kappersbezoekje? Bij een kroeshaar kapper als Tasha’s Hairsalon ben je aan het juiste adres! Afhankelijk van de kapsalon is het mogelijk om een afspraak in te plannen of door gewoon de salon binnen te stappen. Je kan je van tevoren via de website oriënteren, maar je kan natuurlijk ook de kapper om de mogelijkheden met jouw haar vragen. Daarnaast is het natuurlijk altijd mogelijk om telefonisch of via de mail contact op te nemen of om een afspraak in te plannen. Wie weet zit je binnenkort in de kapperstoel bij een kroeshaar kapper in Rotterdam!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *