Op zoek naar een super originele foodtruck op locatie?

Op zoek naar een super originele foodtruck op locatie?

Foodtruck

Voor wat voor feestje of evenement je ook op zoek bent naar een originele foodtruck op locatie, Guus Krop verzorgt deze met liefde. Hij is namelijk de trots eigenaar van het bedrijf Food Warriors en bijbehorende foodtruck in army stijl. In deze foodtruck op locatie verzorgt hij heerlijke gerechten die mensen kant en klaar kunnen ‘afhalen’ tijdens uw feestje. Deze gerechten kunnen zowel in oer-Hollandse als Indonesische sferen worden gemaakt. Guus zijn roots liggen namelijk in Indonesië, vandaar dat hij zijn klanten de keuze wil geven tussen  de Hollandse gerechten die hij van zijn Nederlandse oma’s leerde maken, en de Indonesische gerechten uit zijn andere moederland. Beide keukens beheerst hij tot in de puntjes en bereidt hij met enkel de beste en uiteraard verse ingrediënten. De menukaart van beide keukens verschilt wel enorm, dus lees je even goed in voordat je besluit of je voor de foodtruck met Nederlandse of Indonesische keuken gaat.

Foodtruck op locatie met Indonesische keuken

Guus Krop merkt dat vooral de Indonesische keuken erg populair is onder mensen die zijn foodtruck op locatie boeken. Dit komt waarschijnlijk doordat hij zo lekker anders is dan de Nederlandse keuken, en een grotere veelzijdigheid aan smaken heeft. De gerechten die Guus dan bereidt zijn onder andere goreng telor, rendang en ayam gulai, maar hij heeft ook een heerlijke babi ketjap. De Indonesische keuken kenmerkt zich door uitgesproken smaken, die licht zoetig zijn, maar vrijwel nooit erg pittig. Je eet ze doorgaans met rijst, kroepoek of (uiteraard zelfgemaakte) satésaus, oftewel de aloude pindasaus. Natuurlijk is het ook mogelijk om bij Food Warriors je eigen custum menu samen te stellen. Iedereen heeft immers een andere smaak en misschien is de Indonesische keuken wel niet zo jouw ding. Je kunt dan kiezen voor de Hollandse keuken, en daar in overleg gerechten aan toevoegen die je zelf heel lekker vindt. Er is dus in beperkte mate maatwerk mogelijk, dus overleg gerust eens met Guus over de mogelijkheden.

Een foodtruck aan huis inclusief bediening

De foodtruck van Food Warriors wordt vaak op locatie ingezet, bijvoorbeeld bij een bruiloft of ander groot evenement, maar kun je natuurlijk ook gewoon bij je thuis laten komen als je daar een feestje heeft. Je kunt zelfs de foodtruck reserveren inclusief personeel, zodat je gasten aan tafel worden bediend in plaats van dat ze zelf hun eten moeten gaan halen bij de kraam. Guus verzorgt dan zowel het eten als de drankjes en jij hoeft je alleen nog maar bezig te houden met het vermaken van je gasten en uiteraard zelf plezier maken op je feestje. Een foodtruck inclusief hapjes, drankjes en bediening is dé uitkomst voor mensen die op het gebied van consumpties zelf willen regelen, en bij Food Warriors, het bedrijf van Guus Krop ben je daarvoor aan het juiste adres!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *