Bij Frootie bestel je gezonde babyvoeding kant en klaar

Bij Frootie bestel je gezonde babyvoeding kant en klaar

Frootie 7

Niet iedereen heeft elke dag tijd en zin om verse groentehapjes voor zijn kindje te maken. Maar als je baby nog te jong is om mee te eten met wat jullie jezelf voorschotelen dan zul je toch echt iets anders moeten verzinnen. De kant en klare gezonde babyvoeding van Frootie kan dan uitkomst bieden. Bij Frootie zijn ze namelijk gespecialiseerd in het maken van super gezonde hapjes voor baby’s en peuters. Deze hapjes worden gemaakt van enkel biologische ingrediënten en direct na bereiding ingevroren. Op die manier blijven alle voedingsstoffen behouden en hoeven ze er bovendien geen conserveringsmiddelen aan toe te voegen. Het is dus met recht super gezonde babyvoeding, want het is vers gemaakt met super veel groenten en heel hoog in essentiële voedingsstoffen zoals vitamines en mineralen.

Gezonde babyvoeding online bestellen

Frootie is er speciaal voor ouders die het teveel gedoe vinden om constant zelf gezonde babyvoeding te moeten maken voor hun kindje. Het is nu eenmaal niet iets wat je even snel doet, en het werkt het beste in grote hoeveelheden. Daarom kun je bij Frootie ook gewoon kant en klare babyhapjes bestellen. En het handige is: Dat kan gewoon online in hun webshop. Je hoeft er dus niet eens de deur voor uit want deze gezonde babyvoeding wordt gewoon bij jullie thuis bezorgd, waarna je het zelf weer in de vriezer gooit. Je kunt bij Frootie kiezen uit diverse soorten abonnementen. Allereerst kies je natuurlijk voor een box die past bij de leeftijd van je kindje (hapjes voor baby’s zijn kleiner dan de hapjes voor kindjes van 2 bijvoorbeeld 2 jaar oud) en bovendien kun je diverse hoeveelheden afnemen. Soms heb je namelijk wel zelf de tijd om een hapje te maken, en soms niet. Hoe drukker je bent, hoe groter de box is die je bestelt, super handig!

Frootie gebruikt alleen verse ingrediënten

Voor iedere ouder die alleen het allerbeste wil voor zijn/haar kindje is deze service van Frootie echt ideaal. Al hun babyhapjes worden namelijk gemaakt met niets dan verse ingrediënten en zijn bovendien volkomen vegetarisch. De hapjes zijn qua samenstelling heel gebalanceerd en bevatten voor elke leeftijdscategorie precies de aanbevolen hoeveelheid vitamines en mineralen. Bovendien zijn ze heel gevarieerd, dus je kindje hoeft niet elke dag hetzelfde te eten. Dat zou je immers zelf ook niet fijn vinden, toch?

Groentehapjes voor een baby van 4 maanden

Als je baby zo’n 4 maanden is kun je langzaamaan starten met het geven van groentehapjes van Frootie. Deze zijn heel erg gepureerd, want je kindje heeft natuurlijk nog geen tandjes. Het is dus makkelijk te eten, hoewel sommige kindjes er een echte puinhoop van kunnen maken. maargoed, dat ligt natuurlijk niet aan het betreffende hapje maar aan het feit dat kindjes van die leeftijd het nu eenmaal nog niet helemaal snappen. Kortom, als je de beste babyvoeding zoekt voor je kindje moet je bij Frootie zijn. Deze hapjes zijn vers, vegetarisch en heel gebalanceerd qua voedingsstoffen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *