Wil jij graag Engelse rijlessen in Nijmegen volgen?

Wil jij graag Engelse rijlessen in Nijmegen volgen?

rijschool

Er zijn in Nederland heel veel internationale studenten en die hebben net als veel Nederlanders ook de wens om wanneer ze achttien worden, hun rijbewijs te gaan halen. Het is echter voor hen niet altijd gemakkelijk om een rijschool te vinden waar zij in een andere taal dan het Nederlands lessen kunnen krijgen. Gelukkig kun je altijd Engelse rijlessen in Nijmegen volgen. Let wel, het gaat er hier om dat je in het Engels les krijgt en niet dat je aan de andere kant van de weg leert rijden. Dergelijke situaties kunnen we in Nederland niet oefenen omdat dit onherroepelijk tot ongelukken zal gaan leiden. De rijlessen worden in het Engels gegeven door een instructeur die de taal heel goed machtig is. Er zijn native speakers aanwezig die je haarfijn kunnen uitleggen hoe jij het beste aan het verkeer kunt deelnemen. 

Zijn Engelse rijlessen in Nijmegen anders dan andere lessen? 

Sommige mensen denken dat Engelse rijlessen in Nijmegen anders zijn opgebouwd dan andere lessen. Dat is een misverstand. Het is namelijk zo dat je je nog altijd aan de eisen van de Nederlandse overheid moet houden wanneer het gaat over wat je moet kunnen om voor je Nederlandse rijbewijs te slagen. Vandaar dat je ook tijdens de Engelstalige lessen zult leren wat iedere andere Nederlander ook zal leren. Denk hierbij aan het aanleren van inzicht krijgen in het verkeer, aan de bijzondere verrichtingen maar ook zul je leren hoe je bijvoorbeeld de olie van je auto verversen moet. Dergelijke dingen zijn belangrijk voor wanneer je ooit een eigen auto hebt want de olie is een essentieel onderdeel van je wagen. Kijk daarom snel een keer waar jij kunt gaan lessen en schrijf je dan vandaag nog bij deze rijschool in. 

Wil je per les betalen of ga je voor een lespakket? 

Wanneer je je niet wilt laten verrassen door de totale kosten van je lessenserie, dan is het goed om te weten dat je altijd voor een lessenpakket kunt gaan. Met dit pakket betaal je voor een vast aantal lessen en ook zit het examen vaak al bij de prijs inbegrepen. Hierdoor weet je precies wat je rijbewijs je gaat kosten, mits je niet in een keer slaagt. Zak je voor je examen dan kan het nodig zijn om nog een aantal extra lessen te volgen en moet je het examen opnieuw betalen. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *