Wat staat er op jouw bucketlist? – 7 tips

Wat staat er op jouw bucketlist? – 7 tips

Gitaarles 1

Heb jij het gevoel dat je nog niet alles uit het leven hebt gehaald? Stel dan je bucketlist samen. Eigenlijk is dit een lijstje van dingen die je binnen een aantal jaar wil doen. Het zijn dé dingen waarvan jouw hart sneller gaat kloppen. Je krijgt een adrenalinestoot als je er alleen al aan denkt. Heb je alleen nog geen enkel idee wat dit voor jou zou kunnen zijn? In dit artikel staan 10 events die jij op je bucketlist kan zetten.

#1 Een muziekinstrument leren bespelen

Denk jij er al een tijdje aan om je muzikale vaardigheden te vergroten? Dat kan door het leren bespelen van een muziekinstrument. Vooral gitaarles bij gitaarles Scheveningen is erg populair. Het is een melodieus instrument dat je overal mee naartoe kan nemen. Leuk voor als je een avondje wil jammen met andere muzikanten.

#2 Verre reis maken

Meer reizen staat bij bijna iedereen bovenaan de bucketlist. We hebben het dan niet zomaar over een weekendje weg, maar over een verre reis voor een langere tijd. Gewilde bestemmingen zijn Thailand, Australië en Peru. Lees je goed in over wat je allemaal kan doen in die landen om jouw droomreis eruit te pikken.

#3 Een vreemde taal leren

Een taalcursus doen is heel erg leuk. Je leert er veel van en je ontmoet ook weer nieuwe mensen. Het is nog gaver om die taal te leren in het land van herkomst. Hoe goed spreek jij Spaans na 3 maanden Spanje, denk jij?

#4 In de wolken

Droom je al een tijdje van een parachutesprong of een helikoptervlucht? Een luchtballonvaart is ook schitterend. Je voelt je tijdens en na dit event letterlijk en figuurlijk in de wolken.

#5 Je motorrijbewijs halen

Motorrijden geeft je het gevoel van vrijheid. Het geeft je ook zeker een heerlijke adrenalineboost en een ontzettend stoer imago.

#6 Sportieve cursus die niemand doet

Fitness doet iedereen en dat is niet zo spannend meer. Doe iets stoers zoals de Israëlische vechtsport Krav Maga. Of doe iets waar je heel flexibel van wordt, zoals bijvoorbeeld turnen of capoeira. Dat is toch veel spannender!

#7 Spirituele beleving

Heel veel mensen vinden spirituele belevingen eng. Het kan confronterend zijn en je weet vaak niet wat je kan verwachten. Je hoeft niet gelijk voor een out-of-body experience, zoals je dat doet met truffels of ayahuasca. Een spirituele beleving zoals kaartleggen, handlezen of een energetische healing is niet heel schokkend. Echter is het wel erg leuk om mee te maken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *